Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 60 g de coco rallado
- 225 g de rodajas de piña en conserva (con su jugo)
- 130 g de azúcar
- 200 g de mantequilla a temperatura ambiente, en trozos (y algo más para engrasar)
- 3 huevos (L)
- 200 g de harina de repostería
- 1 cucharadita de levadura química en polvo
- 1 pellizco de sal
- Wartości odżywcze
- na 1 ración
- Kalorie
- 1799 kJ / 430 kcal
- Białko
- 5.2 g
- Węglowodany
- 43.5 g
- Tłuszcz
- 27.1 g
- Tłuszcz nasycony
- 17.7 g
- Błonnik
- 1.9 g
- Sód
- 95.8 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Cake de yogur y chocolate
1h 30min
Bizcocho de manzana y canela
1h 15min
Bundt cake de calabacín y cacao
1h 10min
Bizcocho con dulce de membrillo
40min
Bizcocho de pera con jengibre
1h
Buñuelos de plátano
30min
Bizcochitos de limón
50min
Pastelitos de piña y chocolate
2h 30min
Bizcocho de peras
1h
Cake especiado de frutos secos y ron
2 godz. 15 min
Bizcocho de plátano con costra crocante
1h
Bizcocho ligero con orange curd
1h 15min