Biscottini di latte e farina di riso al cioccolato

Biscottini di latte e farina di riso al cioccolato

4.1 28 ocen
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 1 godz. 25 min
12 porzioni

Składniki

  • 170 g di burro morbido, a pezzi
  • 200 g di zucchero
  • 2 uova (da 60 g circa)
  • 60 g di bevanda a base di riso
  • 400 g di farina tipo 00
  • 200 g di farina di riso
  • 1 limone, preferibilmente biologico la scorza grattugiata
  • ½ bustina di lievito in polvere per dolci
  • 300 g di gocce di cioccolato fondente

Wartości odżywcze na 1 porzione

Kalorie 376 kcal / 1574 kJ
Białko 4.4 g
Tłuszcz 21.2 g
Węglowodany 44.7 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...