Cheesecake alla ricotta

Cheesecake alla ricotta

4.4 124 oceny
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 4 godz. 35 min
10 porzioni

Składniki

Base della cheesecake
  • di biscotti secchi
    150 g
  • di zucchero
    10 g
  • di burro
    70 g
Crema
  • di zucchero
    100 g
  • di ricotta fresca
    250 g
  • uova
    2
  • stecca di vaniglia i semini
    1
  • di sale
    1 pizzico

Wartości odżywcze na 1 porzione

Kalorie 247 kcal / 1034 kJ
Białko 4.9 g
Tłuszcz 12.7 g
Węglowodany 28.3 g
Błonnik 0.4 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...