
Urządzenia i Akcesoria
Cheesecake alla ricotta
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 4 godz. 35 min
10 porzioni
Składniki
Base della cheesecake
-
di biscotti secchi150 g
-
di zucchero10 g
-
di burro70 g
Crema
-
di zucchero100 g
-
di ricotta fresca250 g
-
uova2
-
stecca di vaniglia i semini1
-
di sale1 pizzico
Wartości odżywcze na 1 porzione
Kalorie
247 kcal /
1034 kJ
Białko
4.9 g
Tłuszcz
12.7 g
Węglowodany
28.3 g
Błonnik
0.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Incaricate in cucina
10 Przepisów
Włochy
Włochy