Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 5 - 6 rametti di rosmarino fresco, gli aghi lavati ed asciugati
- 200 g di acqua
- 1 pizzico di zucchero
- 10 g di lievito di birra fresco
- 150 g di farina tipo 00
- 180 g di farina manitoba
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 5 g di za'atar (mix di spezie, vedere consigli)
- 5 g di sale
- Wartości odżywcze
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 1603 kJ / 383 kcal
- Białko
- 9.9 g
- Węglowodany
- 65.2 g
- Tłuszcz
- 11 g
- Błonnik
- 3 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Pane al latte con semi di papavero
1h 40min
Ciabattine veloci
3h 10min
Focaccia veloce in padella
40min
Focaccia al rosmarino
2小时 30 分钟
Pane alle olive
2h 20min
Pane integrale in cassetta
4 godz.
Bauletti integrali allo speck
5 godz. 15 min
Filoncini alla cipolla
3h 50 min
Pane con farina di mais
5 godz. 5 min
Pagnotta al rosmarino
3h 30min
Panini al curry e ricotta
2sa 35 dk
Focaccia all'olio extravergine di oliva
4 Std. 55 Min