Cookies di riso al cioccolato (senza glutine)

3.1 92 oceny
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 35 min
20 pezzi

Składniki

  • 250 g di farina di riso consentita da prontuario (vedere consigli)
  • 1 pizzico di sale
  • 70 g di zucchero
  • 1 stecca di vaniglia i semini estratti
  • 100 g di burro a pezzi piccoli
  • 1 uovo
  • 110 g di gocce di cioccolato fondente consentite da prontuario
  • 5 g di lievito in polvere per dolci consentito da prontuario

Wartości odżywcze na 1 pezzo

Kalorie 133.1 kcal / 556.9 kJ
Białko 1.6 g
Tłuszcz 6.9 g
Węglowodany 16.2 g
Błonnik 0.9 g
Tłuszcz nasycony 4.1 g
Sód 33 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...