
Urządzenia i Akcesoria
Floating islands
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 40 min
6 portions
Składniki
Vanilla sauce (crème anglaise)
-
egg yolks6
-
milk450 g
-
sugar70 g
-
vanilla sugar, homemade15 g
Meringue islands
-
sugar30 g
-
egg whites6
-
salt1 pinch
-
liquid caramel (opcjonalnie) (see tips)30 g
-
pistachio nuts, unsalted (opcjonalnie) chopped25 g
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
212 kcal /
887 kJ
Białko
10 g
Tłuszcz
9 g
Węglowodany
23 g
Błonnik
0 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

The Basic Cookbook
174 Przepisy
Szwajcaria
Szwajcaria