Urządzenia i Akcesoria
Low carb snídaňová frittata
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 40 min
6 porcí
Składniki
-
80 gramů čedaru na kousky (2 cm)
-
6 vajec
-
2 polévkové lžíce smetany ke šlehání, 30-40 % tuku
-
2 jarní cibulky na kousky (30 gramů)
-
1 čajová lžička čerstvé petržele nasekané
-
½ čajové lžičky soli
-
1 špetka mletého černého pepře
-
1 polévková lžíce olivového oleje
-
6 plátků anglické slaniny na 1cm plátky
-
80 gramů čerstvého špenátu
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porci
Białko
15.8 g
Kalorie
930 kJ /
224 kcal
Tłuszcz
17.4 g
Węglowodany
0.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
LOW CARB
10 Przepisów
Czechy
Czechy
Może spodoba Ci się również...
Frittata s cuketou a ricottou (bez lepku)
40 min
Pečená křepelčí vejce v avokádu s rajčatovo-avokádovou salsou
30 min
Placky s koprem a fetou
1 godz. 20 min
Mug cake s ricottou a borůvkami
25 min
Hrášková pomazánka s pecorinem
10 min
Mozzarellové špízy s pestem z rukoly
2 godz. 15 min
Mug cake s borůvkami
10 min
Zapečené portobello s bílou klobásou
30 min
Kubánské picadillo
50 min
Low carb lasagne
1 godz. 30 min
Zapečené palačinky se šunkou a žampióny
1 godz. 20 min
Vaječný muffin
35 min