Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 80 gramů čedaru, na kousky (2 cm)
- 6 vajec
- 2 polévkové lžíce smetany ke šlehání, 30-40 % tuku
- 2 jarní cibulky, na kousky (30 gramů)
- 1 čajová lžička čerstvé petržele, nasekané
- ½ čajové lžičky soli
- 1 špetka mletého černého pepře
- 1 polévková lžíce olivového oleje
- 6 plátků anglické slaniny, na 1cm plátky
- 80 gramů čerstvého špenátu
- Wartości odżywcze
- na 1 porci
- Kalorie
- 930 kJ / 224 kcal
- Białko
- 15.8 g
- Węglowodany
- 0.4 g
- Tłuszcz
- 17.4 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Bezlepkové mandlovo-proteinové housky
1h 30min
Masem plněné brambory s karamelizovanou cibulí
1h 15min
Vaječný muffin
35 min
Špenátové řízky z trouby
40min
Vaječné sufflé s uzeným masem
40min
Pistáciové krekry (bez lepku)
30 min
Kuřecí kari salát
30 min
Smoothie bowl s malinami a chia semínky
10min
Cuketa s paprikovo masovou náplní, mrkvovou rýží a sýrovou omáčkou
1 Std.
Gnocchi s krevetovo-pórkovou omáčkou
25 min
Low carb lasagne
1h 30min
Krůtí burger
1h 30min