Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 100 g de agua
- 250 g de harina de trigo
- 1 huevo
- 45 g de aceite de oliva extra virgen, y un poco más para barnizar
- 1 - 2 pizca de sal
- 1 echalot (aprox. 30 g), partido por la mitad
- 200 g de salchicha Frankfurt, en rebanadas (2 mm)
- 1 pizca pimienta negra molida
- 150 g de uva roja, sin semillas, en mitades
- 130 g de queso provolone, cubos (2 cm)
- Wartości odżywcze
- na 1 porción
- Kalorie
- 2641 kJ / 631 kcal
- Białko
- 24 g
- Węglowodany
- 51 g
- Tłuszcz
- 36 g
- Tłuszcz nasycony
- 14 g
- Błonnik
- 3.3 g
- Sód
- 593 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Pacholas
35 Min
Tepanyaki de pollo y verduras con arroz salvaje
45 Min
Sabanitas de filete de res al romero
25 Min
Sopa de lima yucateca
40 Min
Papas al horno
1 Std.
Ensalada de ejotes con aderezo de curry
45 Min
Ensalada de manzana y tocino
20 min
Ensalada Niçoise
1 Std.
Lomo de cerdo en salsa de jitomate con albahaca y Arroz al limón
1 Std.
Sopa de hongos, pastel de carne, ejotes y arroz de coliflor
45 Min
Ensalada verde con aderezo de jamaica
20 min
Fettuccini con pollo y chícharos
35 Min