
Urządzenia i Akcesoria
Torta marmorizzata al Varoma
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 2 godz.
12 fette
Składniki
-
180 - 200 g di zucchero a piacere
-
½ stecca di vaniglia i semini
-
120 g di burro a pezzi
-
4 uova
-
20 g di latte
-
180 g di farina tipo 00
-
1 ½ cucchiaino di lievito in polvere per dolci
-
10 g di succo di limone, spremuto fresco
-
10 g di Cognac (opcjonalnie)
-
1 pizzico di sale
-
20 g di cacao in polvere
-
60 g di gocce di cioccolato fondente
-
1000 g di acqua
Wartości odżywcze na 12 fette
Kalorie
3078 kcal /
12878 kJ
Białko
59.2 g
Tłuszcz
148.2 g
Węglowodany
372.3 g
Błonnik
9.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Una nuvola di dolcezza
6 Przepisów
Włochy
Włochy