Käse-Leberkäse

Käse-Leberkäse

4.3 37 ocen
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 14 godz. 15 min
4 Portionen

Składniki

Vorbereitung (am Vortag)
  • Schweinebauch ohne Knochen und Schwarte fett
    200 g
  • Schweinefleisch, sehnenfrei (siehe Tipp)
    300 g
Zubereitung
  • Emmentaler in Stücken
    60 - 90 g
  • Öl zum Einfetten
  • Crushed Ice (siehe Tipp)
    80 g
  • Wasser kalt
    70 g
  • Gewürz Compound Bayerischer Leberkäse (siehe Tipp)
    1 Päckchen

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 Portion

Sód 1613 mg
Białko 30 g
Kalorie 1514 kJ / 362 kcal
Tłuszcz 27 g
Błonnik 0.3 g
Tłuszcz nasycony 11 g
Węglowodany 1 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...