Urządzenia i Akcesoria
Käse-Leberkäse
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 14 godz. 15 min
4 Portionen
Składniki
Vorbereitung (am Vortag)
-
Schweinebauch ohne Knochen und Schwarte fett200 g
-
Schweinefleisch, sehnenfrei (siehe Tipp)300 g
Zubereitung
-
Emmentaler in Stücken60 - 90 g
-
Öl zum Einfetten
-
Crushed Ice (siehe Tipp)80 g
-
Wasser kalt70 g
-
Gewürz Compound Bayerischer Leberkäse (siehe Tipp)1 Päckchen
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 Portion
Sód
1613 mg
Białko
30 g
Kalorie
1514 kJ /
362 kcal
Tłuszcz
27 g
Błonnik
0.3 g
Tłuszcz nasycony
11 g
Węglowodany
1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Leberkäse & Co
10 Przepisów
Austria
Austria
Może spodoba Ci się również...
Leberkäse Torte
14 godz. 40 min
Pizza-Leberkäse
14 godz. 20 min
Powidl
8 godz.
Wurstknödel
1 godz. 20 min
Innsbrucker Knoblauchsuppe
45 min
Bayerischer Leberkäse
14 godz. 30 min
Almbutter
40 min
Gebackene Leberknödel
2 godz.
Schweinsbraten in Bierdampf mit Kruste
2 godz. 40 min
Schweinslungenbraten in Pfeffer-Rahm-Sauce mit Speckfisolen
50 min
Knoblauchcremesuppe mit geröstetem Bauernbrot
1 godz.
Langos
1 godz. 55 min