Urządzenia i Akcesoria
Käse-Leberkäse
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 14 godz. 15 min
4 Portionen
Składniki
Vorbereitung (am Vortag)
-
Schweinebauch ohne Knochen und Schwarte fett200 g
-
Schweinefleisch, sehnenfrei (siehe Tipp)300 g
Zubereitung
-
Emmentaler in Stücken60 - 90 g
-
Öl zum Einfetten
-
Crushed Ice (siehe Tipp)80 g
-
Wasser kalt70 g
-
Gewürz Compound Bayerischer Leberkäse (siehe Tipp)1 Päckchen
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 Portion
Sód
1613 mg
Białko
30 g
Kalorie
1514 kJ /
362 kcal
Tłuszcz
27 g
Błonnik
0.3 g
Tłuszcz nasycony
11 g
Węglowodany
1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Leberkäse & Co
10 Przepisów
Austria
Austria
Może spodoba Ci się również...
Pikantwurst
14 godz. 10 min
Weißwurst im Glas
14 godz. 30 min
Geflügelleberkäse
14 godz. 15 min
Weisser Leberkäse
14 godz. 30 min
Feine Streichwurst
14 godz. 30 min
Altbayerischer Leberkäse
25 godz. 5 min
Käferbohnen-Tafelspitz-Sülzerl
7 godz. 10 min
Wurstknödel
1 godz. 20 min
Fleischstrudel für Suppe
40 min
Pizza-Leberkäse
14 godz. 20 min
Bayerischer Leberkäse
14 godz. 30 min
Blunzen-Erdäpfel-Strudel
1 godz. 15 min