Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- mantequilla (para engrasar el molde)
- 1 pera sin piel ni semillas, cortada en trozos
-
2
caquis sin piel ni semillas, cortados en
trozos - 50 g de chocolate fondant para postres (50% cacao) en trozos
- 70 g de mantequilla a temperatura ambiente, en trozos
- 50 g de azúcar
- 1 huevo
- 1 chorrito de vainilla líquida
- 150 g de harina de repostería
- 1 pellizco de sal
- 1 cucharadita de levadura química en polvo
- 1 pellizco de nuez moscada molida (opcjonalnie)
- Wartości odżywcze
- na 1 raciones
- Kalorie
- 971 kJ / 232 kcal
- Białko
- 3.1 g
- Węglowodany
- 32.1 g
- Tłuszcz
- 10.6 g
- Tłuszcz nasycony
- 6.2 g
- Błonnik
- 2.6 g
- Sód
- 75.5 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Merluza al horno con pimientos caramelizados
45 min
Crema de coliflor, jengibre y cúrcuma
45 min
Puerros con salsa de soja y mostaza
45 min
Tarta helada de limón sin gluten
6sa 50 dk
Polos de mascarpone y mango
4h 20min
Pan de lino y patata
2h 45 min
Crema inglesa con cobertura rota de caramelo
1 Std. 15 Min
Crackers de arándanos y coco
2 Std. 15 Min
Natillas de jarabe de arce
20 min
Bulgur con verduras y salsa de champiñones
50 min
Mermelada de caqui, kiwi y naranja con jengibre
30 min
Bundt cake de zanahoria y nueces
1h 30min