
Urządzenia i Akcesoria
Pizzette marinare
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 35 min
8 porzioni
Składniki
Impasto
-
220 g di acqua
-
1 cucchiaino di zucchero
-
20 g di lievito di birra fresco
-
400 g di farina di kamut
-
60 g di olio extravergine di oliva + q.b.
-
1 cucchiaino di sale
Farcitura
-
2 spicchi di aglio
-
5 - 6 acciughe sott'olio
-
30 g di olio extravergine di oliva
-
200 g di pomodori perino tipo San Marzano, senza semi, a pezzi
-
1 cucchiaino raso di sale
-
1 cucchiaino di origano secco
Wartości odżywcze na 1 porzione
Kalorie
290 kcal /
1213 kJ
Białko
8.3 g
Tłuszcz
13.3 g
Węglowodany
36.6 g
Błonnik
2.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Pizze e focacce
60 Przepisów
Włochy
Włochy