Urządzenia i Akcesoria
Fish and Potatoes with Tomato Sauce
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 50 min
6 portions
Składniki
-
potatoes cut in pieces (3-4 cm)800 g
-
6 white fish fillets, (any type of white fish, 120-200 g each)hake steaks (120-200 g each)6
-
salt adjust to taste2 tsp
-
onions cut in halves150 g
-
garlic clove1
-
carrots cut in pieces100 g
-
olive oil plus extra for greasing30 g
-
white wine (opcjonalnie)50 g
-
tomatoes cut in pieces400 g
-
ground black pepper½ tsp
-
water100 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
33 g
Kalorie
1269 kJ /
302 kcal
Tłuszcz
7 g
Błonnik
3.4 g
Węglowodany
25 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Salmon in Mushroom Cream Sauce with Potatoes
50 min
Marmitako (Spanish Tuna Stew)
30 min
Steamed Smoked Haddock with New Potatoes and Spinach
45 min
Cod with Citrus Butter
50 min
Salmon Fillets with Buckwheat and Asparagus
40 min
Chicken Cacciatore
50 min
Chinese-style Stir-Fried Vegetables
30 min
Salmon in mushroom cream sauce with potatoes
50 min
Steamed Sea Bass with Lime Sauce
35 min
Three Course Meal for Two: Vegetable Soup, Baked Chicken Casserole with Rice, Steamed Cinnamon Apple
1 godz. 15 min
Steamed turbot and mixed vegetable parcels
1 godz. 15 min
Steamed Plaice with Tomato Sauce
30 min