Creamy Mushroom Truffle Soup
TM6 TM5

Creamy Mushroom Truffle Soup

4.7 (28 ocen)

Składniki

  • 200 g chestnut mushrooms, quartered
  • 250 g fresh button mushrooms, halved
  • 2 garlic cloves
  • 120 g onions, quartered
  • 15 g olive oil
  • 2 sprigs fresh thyme, leaves only
  • ½ tsp fine sea salt
  • 1 mushroom stock cube (for 0.5 l), gluten free, crumbled
  • 250 g boiling water
  • 2 tsp cornflour, mixed with 2 tsp water
  • 200 g soya milk, unsweetened
  • ½ tsp garlic powder
  • ½ tsp ground black pepper
  • 2 tsp truffle oil

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
433.6 kJ / 103.6 kcal
Białko
5.4 g
Węglowodany
11.6 g
Tłuszcz
4.9 g
Tłuszcz nasycony
0.6 g
Błonnik
1.8 g
Sód
316.4 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy