Urządzenia i Akcesoria
Creamy Mushroom Truffle Soup
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 50 min
4 portions
Składniki
-
chestnut mushrooms quartered200 g
-
fresh button mushrooms halved250 g
-
garlic cloves2
-
onions quartered120 g
-
olive oil15 g
-
fresh thyme leaves only2 sprigs
-
fine sea salt½ tsp
-
mushroom stock cube (for 0.5 l) gluten free, crumbled1
-
boiling water250 g
-
cornflour mixed with 2 tsp water2 tsp
-
soya milk unsweetened200 g
-
garlic powder½ tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
truffle oil2 tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
316.4 mg
Białko
5.4 g
Kalorie
433.6 kJ /
103.6 kcal
Tłuszcz
4.9 g
Błonnik
1.8 g
Tłuszcz nasycony
0.6 g
Węglowodany
11.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Vegan Rainbow Salad
25 min
Leek and Potato Soup
40 min
Pumpkin Soup, Seasonal Mushrooms and Truffle
1 godz. 25 min
Leftover Vegetable Stock
50 min
Butternut Squash and Ginger Soup
35 min
Pea and Mint Soup
20 min
Creamy Mushroom Soup
20 min
Potato Soup with Parsley Pesto
30 min
Cullen Skink
45 min
Parsnip Soup with Caramelised Onions
55 min
Spinach and Parmesan Soup
45 min
Broccoli Cream Soup with Croutons
1 godz.