Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 30 g de aceite de oliva extra virgen y un poco más para rociar
- 1 diente de ajo, pelado
- 250 g de camarones medianos crudos, limpios y desvenados
- 20 g de jugo de limón verde, recién exprimido
- 1 - 2 pizca pimienta negra molida y un poco más para espolvorear
- 360 g de sandía, cortado en 12 discos (Ø 7-8 cm, 5 mm de grosor)
- 80 g de pepino, en rebanadas (aprox. 24 rebanadas 2 mm)
- Wartości odżywcze
- na 1 porción
- Kalorie
- 690 kJ / 165 kcal
- Białko
- 12.5 g
- Węglowodany
- 8.8 g
- Tłuszcz
- 8.5 g
- Tłuszcz nasycony
- 1.3 g
- Błonnik
- 0.3 g
- Sód
- 93 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Dip de ostiones y espinaca
15min
Aguachile de camarón
15min
Ensalada de surimi y arroz
40 min
Gambones con ensalada de verano (Hestan Cue™)
No ratings
Cassoulet de pavo a la naranja TM6
3h 20 min
Ensalada de camarones con duraznos y pimienta, al Vacío TM6
1j
Ejotes con tomillo Al vacío TM6
1h 10 min
Pollo especiado con cacahuates
45 Min
Ceviche con chile chipotle
15min
Cup-cakes de cactus
45 Min
Sangrita
5 min
Salmón a la naranja con cuscús de brócoli
25 min