Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1 diente de ajo, pelado
- 50 g de aceite de oliva extra virgen
- 640 g de agua
- 1 cdita de sal
- 320 g de pasta corta seca (p.ej. fusilli, penne, etc.)
- 200 g de atún enlatado en aceite, escurrido
- 50 g de jugo de limón recién exprimido
- 150 g de pepino europeo, cortado en cuartos a lo largo y luego en rebanadas
- 1 - 2 pizca de pimienta negra molida
- Wartości odżywcze
- na 1 porción
- Kalorie
- 2263 kJ / 541 kcal
- Białko
- 22 g
- Węglowodany
- 57 g
- Tłuszcz
- 24 g
- Tłuszcz nasycony
- 4 g
- Błonnik
- 4.3 g
- Sód
- 536 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Pasta con pollo y verduras al vapor
50 dk
Sopa de fideo TM6
35 dk
Arroz blanco con verduras
40 dk
Espagueti a la boloñesa
50 dk
Espaguetti con albóndigas
55 dk
Espagueti con aceite de oliva, ajo y perejil
30 Min
Ensalada de pasta de aderezo de aguacate
30 Min
Espagueti con salsa de tomate y atún
45 dk
Penne con espinaca y salchicha
30 Min
Pasta con verduras verdes
45 dk
Pasta con pesto y pollo
30 Min
Pasta cremosa con calabacitas
45 dk