Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 6 hojas de gelatina
- 600 g de arándanos frescos
- 80 g de azúcar
- 100 g de zumo de limón
- 6 - 8 dátiles sin hueso en cuartos
- 130 g de copos de cereales variados (arroz, arroz con chocolate, trigo, maíz, etc.)
- 40 g de mantequilla
- 500 g de queso mascarpone
- 370 g de leche condensada La Lechera®
- Wartości odżywcze
- na 1 ración
- Kalorie
- 2082 kJ / 498 kcal
- Białko
- 7.4 g
- Węglowodany
- 51.7 g
- Tłuszcz
- 30.4 g
- Błonnik
- 2.3 g
Alternatywne przepisy
Postre de queso con coulis de arándanos
1 Std. 30 Min
Cheesecake de naranja sin horno
2h
Brazo helado de chocolate
7h
Pastel de crema bávara de yogur y naranja
13h 30 min
Fault line cake de melocotón y naranja
6h
Vasitos de cheesecakes con crumble de almendras
3h 50min
Tarta de chocolate con crema de pistachos y glaseado espejo
24h
Cheesecake con lima
6h
Tarta mousse de piña
6h 30min
Cheesecake con cobertura de mango y maracuyá
5h
Cheesecake de mascarpone y arándanos
3h 45min
Cheesecake de frambuesas
3h 25min