
Urządzenia i Akcesoria
Hazelnut Meringues with Rhubarb & Cream Filling
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 4 godz.
4 portions
Składniki
Hazelnut Meringues
-
hazelnuts1 ½ oz
-
sugar7 oz
-
corn starch1 tbsp
-
egg whites from large eggs8
-
cream of tartar½ tsp
Rhubarb Compote and Whipped Cream Filling
-
sugar6 oz
-
orange thin peel only, no pith1
-
cinnamon stick broken into pieces1
-
star anise1
-
ground nutmeg1 pinch
-
rhubarb in pieces (½ in.), divided12 oz
-
heavy whipping cream chilled6 oz
-
confectioners sugar to dust
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
413.1 kcal /
1728.6 kJ
Białko
6 g
Tłuszcz
13.7 g
Węglowodany
70 g
Błonnik
2.3 g
Tłuszcz nasycony
6.8 g
Sód
73.2 mg