Urządzenia i Akcesoria
Hazelnut Meringues with Rhubarb & Cream Filling
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 4 godz.
4 portions
Składniki
Hazelnut Meringues
-
hazelnuts1 ½ oz
-
sugar7 oz
-
corn starch1 tbsp
-
egg whites from large eggs8
-
cream of tartar½ tsp
Rhubarb Compote and Whipped Cream Filling
-
sugar6 oz
-
orange thin peel only, no pith1
-
cinnamon stick broken into pieces1
-
star anise1
-
ground nutmeg1 pinch
-
rhubarb in pieces (½ in.), divided12 oz
-
heavy whipping cream chilled6 oz
-
confectioners sugar to dust
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
73.2 mg
Białko
6 g
Kalorie
1728.6 kJ /
413.1 kcal
Tłuszcz
13.7 g
Błonnik
2.3 g
Tłuszcz nasycony
6.8 g
Węglowodany
70 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Béarnaise sauce
15 min
Cream Puffs (Profiteroles) with Vanilla Ice Cream and Chocolate Sauce
2 godz. 15 min
Orange Curd Tart
1 godz. 20 min
Caramel Sauce
1 godz. 30 min
Meringue Clouds with Sabayon and Berries (Rosalyn Darling)
4 godz. 50 min
Fig and Maple Bourbon Fizz
168 godz. 20 min
Spicy Cranberry Orange Sauce
35 min
Orange Marinated Olives
10 min
Limoncello Sorbet with Mint and Basil
18 godz. 25 min
Apple Cranberry Chutney
1 godz. 5 min
Acorn Squash Gratin
1 godz. 55 min
French Dressing
10 min