Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Marinated Beef
- 550 - 600 g sirloin steak, thinly sliced (1 cm) against the grain (see tip)
- 100 g carrots, thinly sliced (5 mm) or julienned
- 50 g onions, thinly sliced (5 mm)
- 40 g spring onions, cut in 3 cm pieces then halved lengthways
- 8 garlic cloves
- 1 kiwi fruit, peeled, quartered
- 35 g soft brown sugar
- 60 g dark soy sauce
- 30 g sesame oil
- 2 pinches ground black pepper
Rice and Assembly
- 1000 g water
- 1 ½ tsp fine sea salt
- 300 g white long grain rice
- sesame seeds, for garnishing
- 2 spring onions, thinly sliced (5 mm), for garnishing
- kimchi, for serving
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 2654 kJ / 630 kcal
- Białko
- 41 g
- Węglowodany
- 74 g
- Tłuszcz
- 18 g
Alternatywne przepisy
Korean Beef Sauté
1h 25min
Huli Huli Chicken with Macaroni Salad
1 godz. 20 min
Chinese Pork with Vegetables
1 godz. 20 min
Korean Fried Chicken
3h 10min
Bibimbap (Beef Rice Bowl)
1h 25min
Chicken, Basil and Roasted Red Pepper Spaghetti
35min
Chicken Katsu Curry with Rice
1h 40min
Grilled Pork Skewers with Turmeric
7 godz. 10 min
Roasted Marinated Chicken Thighs with Carrot Swede Mash
8 Std. 45 Min
Ayam Madu Berempah (Honey Spiced Chicken)
30 min
Chicken Shawarma with Moroccan Houmous and Chilli Sauce
2 godz. 25 min
Curry Noodles with Pork
45 min