Urządzenia i Akcesoria
Bulgogi (Pan-fried Marinated Beef)
Przygotowanie 50 min
Czas całkowity 1 godz. 20 min
4 portions
Składniki
Marinated Beef
-
sirloin steak thinly sliced (1 cm) against the grain (see tip)550 - 600 g
-
carrots thinly sliced (5 mm) or julienned100 g
-
onions thinly sliced (5 mm)50 g
-
spring onions cut in 3 cm pieces then halved lengthways40 g
-
garlic cloves8
-
kiwi fruit peeled, quartered1
-
soft brown sugar35 g
-
dark soy sauce60 g
-
sesame oil30 g
-
ground black pepper2 pinches
Rice and Assembly
-
water1000 g
-
fine sea salt1 ½ tsp
-
white long grain rice300 g
-
sesame seeds for garnishing
-
spring onions thinly sliced (5 mm), for garnishing2
-
kimchi for serving
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
41 g
Kalorie
2654 kJ /
630 kcal
Tłuszcz
18 g
Węglowodany
74 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Pajeon (Savoury Seafood Pancake)
45 min
Hainan Chicken Rice, Vegetable Soup, Steamed Egg
1 godz. 25 min
Sous-vide Cantonese-style Beef, Tomato and Onion Stir Fry
2 godz. 25 min
Korean Fried Chicken
3 godz. 10 min
Bibimbap (Beef Rice Bowl)
1 godz. 25 min
Five-spice Duck with Mushrooms, Asian Vegetables and Rice
1 godz. 5 min
Korean beef bulgogi (TM6)
1 godz. 30 min
Soy-glazed Chicken with Pak Choi
13 godz.
Kalguksu (Chicken Noodle Soup)
1 godz. 15 min
Huli Huli Chicken with Macaroni Salad
1 godz. 20 min
Ayam Madu Berempah (Honey Spiced Chicken)
30 min
Curry Noodles with Pork
45 min