Emulsión de remolachas

Emulsión de remolachas

5.0 4 rating
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 1 godz. 30 min
1 porción

Składniki

  • 500 g de agua
  • 500 g de remolacha cruda peladas y en rodajas de 3 cm
  • 75 g de aceite de oliva
  • 1 limón solo su jugo
  • 1 cucharadita de miel
  • 1 cucharadita de sal
  • ½ cucharadita de pimienta molida
  • semillas de sésamo

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 porción

Sód 2738.7 mg
Białko 8.8 g
Kalorie 3849 kJ / 919.9 kcal
Tłuszcz 75.5 g
Błonnik 16 g
Tłuszcz nasycony 10.4 g
Węglowodany 60.1 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...