Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 500 g de agua
- 500 g de remolacha cruda peladas y en rodajas de 3 cm
- 75 g de aceite de oliva
- 1 limón, solo su jugo
- 1 cucharadita de miel
- 1 cucharadita de sal
- ½ cucharadita de pimienta molida
- semillas de sésamo
- Wartości odżywcze
- na 1 porción
- Kalorie
- 3849 kJ / 919.9 kcal
- Białko
- 8.8 g
- Węglowodany
- 60.1 g
- Tłuszcz
- 75.5 g
- Tłuszcz nasycony
- 10.4 g
- Błonnik
- 16 g
- Sód
- 2738.7 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Puré de papas al estilo Argentino
50min
Tarta Pascualina
1h 30min
Manteca de maní y mantecol
2h 20min
Ñoquis de remolacha con pesto de rúcula y almendras
1h 20 min
Buñuelos de acelga
45min
Guefilte fish
45min
Budín de frutos secos
35 Min
Ensalada de repollo, manzana y zanahorias con pasas
5 min
Bombones de chocolate
30min
Licuado de banana y dulce de leche
5 min
Budín de naranja
1h
Salsa criolla
5 min