Far breton aux pruneaux
TM6 TM5 TM31

Far breton aux pruneaux

4.7 (126 ocen)

Składniki

  • 4 œufs
  • 200 g de sucre en poudre
  • 220 g de farine de blé
  • 700 g de lait entier
  • 2 c. à soupe de rhum
  • 30 g de beurre demi-sel, en dés et un peu pour le moule
  • 300 g de pruneaux dénoyautés

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
2862 kJ / 684 kcal
Białko
15 g
Węglowodany
117 g
Tłuszcz
15 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy