Salmon with Lemon Hollandaise, Asparagus and Rice
TM6

Salmon with Lemon Hollandaise, Asparagus and Rice

4.3 (162 oceny)

Składniki

  • 34 ½ oz water, divided
  • 1 oz freshly squeezed lemon juice, plus 1 tbsp to drizzle
  • 8 oz unsalted butter, in pieces
  • 4 egg yolks, from large eggs
  • 1 tsp salt, divided, plus extra to season
  • 1 pinch ground black pepper, to taste, plus extra to season
  • 1 oz cilantro leaves
    lub 1 oz parsley leaves
  • 1 lemon, thin peel only, no white pith
  • 10 oz jasmine rice
  • 1 tsp onion powder
  • ½ tsp garlic powder
  • 12 oz asparagus, trimmed
    lub 12 oz broccoli florets
  • 16 oz salmon fillets, wild caught Alaskan (1¼ in. thick)

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
4153.1 kJ / 992.6 kcal
Białko
33.9 g
Węglowodany
67.3 g
Tłuszcz
66.7 g
Tłuszcz nasycony
34.2 g
Błonnik
6.3 g
Sód
679.6 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy