Urządzenia i Akcesoria
Steaks with Mushroom Risotto
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 40 min
2 portions
Składniki
-
sirloin steaks or Rib-eye2
-
olive oil to spray
-
Parmesan cheese cut into pieces (1 in.)1 oz
-
shallots1 oz
-
unsalted butter divided2 tbsp
-
fresh brown mushrooms5 oz
-
extra virgin olive oil½ oz
-
risotto rice (e.g. Carnaroli, Arborio) 14-15 minutes cooking time5 ½ oz
-
dry white wine1 oz
-
water14 ½ oz
-
½ heaping tsp stock paste, meat or vegetablestock cube meat or vegetable½
-
salt½ tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
970.8 mg
Białko
80.2 g
Kalorie
5299.5 kJ /
1266.6 kcal
Tłuszcz
71.4 g
Błonnik
0.9 g
Tłuszcz nasycony
30.6 g
Węglowodany
68.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Air-Fry Sensor
9 Przepisów
Stany Zjednoczone
Stany Zjednoczone
Może spodoba Ci się również...
Florentine Meatballs and Linguine
Brak ocen
Salmorejo (Cold Tomato Soup)
35 min
Beef, Ale and Dumpling Stew
1 godz. 55 min
Salmon and Basmati Rice with Dill Cream Sauce
40 min
Sweet and Sour Cucumber Slices
5 min
Lemon Garlic Salmon
2 godz. 20 min
Yucatan Style Sopa de Lima
40 min
Chicken Mole Verde
1 godz. 5 min
Pork Loin with Mashed Potatoes and Salad
1 godz.
Sirloin Steaks and Herb Butter with Rosemary Potatoes and Broccoli
45 min
Philly Cheesesteak
50 min
Chicken Avocado Gorditas
1 godz.