辣椒酿鱼

辣椒酿鱼

5.0 3 rating
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz.
6 人份

Składniki

  • 辣椒干 去籽
    20 克
  • 新鲜红辣椒 去籽
    70 克
  • 指天椒 (opcjonalnie)
    5 条
  • 小红葱
    100 克
  • 蒜瓣
    20 克
  • 新鲜香茅 只取白色部分
    2 支
  • 洋葱 切块
    80 克
  • 峇拉盏
    10 克
  • 姜花 只取花蕾,切半
    2 支
  • 南姜
    10 克
  • 新鲜黄姜
    10 克
    10 克 黄姜粉
  • 新鲜姜
    20 克
  • 50 克
  • 额外准备涂抹用
    2 茶匙
  • 1 茶匙
  • 疯柑叶 切丝
    5 片
  • 硬尾鱼 切割背面
    6 个

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 人份

Białko 49 g
Kalorie 1682 kJ / 402 kcal
Tłuszcz 14 g
Błonnik 5 g
Węglowodany 25 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...