Urządzenia i Akcesoria
辣椒酿鱼
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz.
6 人份
Składniki
-
辣椒干 去籽20 克
-
新鲜红辣椒 去籽70 克
-
指天椒 (opcjonalnie)5 条
-
小红葱100 克
-
蒜瓣20 克
-
新鲜香茅 只取白色部分2 支
-
洋葱 切块80 克
-
峇拉盏10 克
-
姜花 只取花蕾,切半2 支
-
南姜10 克
-
10 克 黄姜粉新鲜黄姜10 克
-
新鲜姜20 克
-
油50 克
-
盐 额外准备涂抹用2 茶匙
-
糖1 茶匙
-
疯柑叶 切丝5 片
-
硬尾鱼 切割背面6 个
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Białko
49 g
Kalorie
1682 kJ /
402 kcal
Tłuszcz
14 g
Błonnik
5 g
Węglowodany
25 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
亚洲最辣
12 Przepisów
Międzynarodowy
Międzynarodowy