Urządzenia i Akcesoria
Pâte à pizza
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 1 godz.
4 portions
Składniki
-
30 g d'huile d'olive extra vierge et un peu plus pour graisser
-
220 g d'eau à température ambiante
-
1 c. à thé de sucre
-
2 c. à thé de levure instantanée sèche2 c. à thé de levure sèche active
-
395 g de farine tout usage
-
1 c. à thé de sel
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
586.7 mg
Białko
12.7 g
Kalorie
1812.3 kJ /
433.2 kcal
Tłuszcz
9.3 g
Błonnik
2.9 g
Tłuszcz nasycony
1.4 g
Węglowodany
73.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Atelier Culinaire
5 Przepisów
Kanada
Kanada
Atelier Découverte
25 Przepisów
Kanada
Kanada
Choix des portions
17 Przepisów
Kanada
Kanada
Cookidoo® à table 2023
10 Przepisów
Kanada
Kanada
Cookidoo® à table 2024
10 Przepisów
Kanada
Kanada
On passe en mode chef en un clin d'oeil
28 Przepisów
Kanada
Kanada
Recettes Demo TM7 CA
7 Przepisów
Kanada
Kanada
Route vers Rome
12 Przepisów
Kanada
Kanada
Może spodoba Ci się również...
Sorbet aux fruits (TM6 Metric)
5 min
Pâte à tarte traditionnelle
15 min
Biscuits chocolatés au beurre
1 godz.
Pain au lait
2 godz. 20 min
Boules d'amour
1 godz.
Focaccia aromatisé aux flocons de sel de mer (TM5/6 Metric)
1 godz. 40 min
Riz confetti
45 min
Pâté chinois
1 godz. 30 min
Pain artisanal (Betty) Métrique
4 godz. 35 min