Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 500 g de farine et un peu plus pour fariner (voir conseil)
- 325 g d'eau
- 25 g d'huile d'olive
- 1 ½ c. à café de sel
- ¼ de c. à café de levure boulangère sèche
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 2064 kJ / 488 kcal
- Białko
- 15 g
- Węglowodany
- 88 g
- Tłuszcz
- 8 g
Alternatywne przepisy
Curry de poisson
35min
Sauce à pizza
35min
Riz Pilaf
40min
Éclairs aux cerises
Keine Bewertungen
Pizza Margherita
2 Std. 10 Min
Menu: Longe de porc farcie avec purée panais-carottes et de kouglof mandarine
Keine Bewertungen
Pain de mie
3 Std.
Cookies au chocolat
45min
Tourte de Linz suisse
1h 30min
Focaccia aux tomates cerises
2h
Pâte à pizza italienne
2 godz. 5 min
Confiture d’abricots
45min