Urządzenia i Akcesoria
Pâte à pizza
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 49 godz. 30 min
4 portions
Składniki
-
500 g de farine et un peu plus pour fariner (voir conseil)
-
325 g d'eau
-
25 g d'huile d'olive
-
1 ½ c. à café de sel
-
¼ de c. à café de levure boulangère sèche
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
15 g
Kalorie
2064 kJ /
488 kcal
Tłuszcz
8 g
Węglowodany
88 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Béchamel express
15 min
Layer Cake au chocolat et sauce caramel au beurre salé
Brak ocen
Confiture d’abricots
45 min
Filet d'agneau en sauce au poivre rose
45 min
Pâte à pizza
1 godz.
Pâte à crêpe
1 godz. 15 min
Sauce béchamel
15 min
Sucre glace
5 min
Brownies
1 godz.
Pains à hamburger à la stout
3 godz.
Sauce bolognaise
3 godz. 15 min
Tresse au beurre à 6 brins
2 godz. 35 min