
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 115 g de sucre
- 400 g de mangue surgelée, en morceaux (1,2 cm/½ po) (voir Conseil)
- 140 g de crème à fouetter, 33-35% M.G.
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 194.3 kcal / 813.1 kJ
- Białko
- 1 g
- Tłuszcz
- 9 g
- Węglowodany
- 29.5 g
- Błonnik
- 1.1 g
- Tłuszcz nasycony
- 5.5 g
- Sód
- 9.8 mg