Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 150 g de babeurre (voir Conseil)
- 600 g de crème à fouetter, 30-40% M.G.
- 700 g d'eau glacée
- Wartości odżywcze
- na 15 g
- Kalorie
- 478.5 kJ / 114.4 kcal
- Białko
- 1.2 g
- Węglowodany
- 1.6 g
- Tłuszcz
- 11.7 g
- Tłuszcz nasycony
- 7.3 g
- Błonnik
- 0 g
- Sód
- 43 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Riz aux herbes
35min
Salade tex-mex au quinoa et au poulet
30min
Trempette S'mores
Brak ocen
Bouilli de fruits de mer
Brak ocen
Naans avec houmous (Hestan Cue™)
Brak ocen
Antonio Bachour: Tartelettes au pudding chocolat caramel (métrique)
6 Std. 10 Min
Gâteau Gerbeaud (métrique)
1h 20min
Bol repas tex-mex
50min
Crêpes et gaufres sans gluten
Brak ocen
Tarte aux pacanes à l'érable
1h 15min
Pain blanc de Terre-Neuve et toutons (pains frits)
4h 40min
Petits pains mollets
2h 15 min.