Urządzenia i Akcesoria
Beurre de culture
Przygotowanie 12 godz.
Czas całkowity 12 godz. 15 min
285 g
Składniki
-
150 g de babeurre (voir Conseil)
-
600 g de crème à fouetter 30-40% M.G.
-
700 g d'eau glacée
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 15 g
Sód
43 mg
Białko
1.2 g
Kalorie
478.5 kJ /
114.4 kcal
Tłuszcz
11.7 g
Błonnik
0 g
Tłuszcz nasycony
7.3 g
Węglowodany
1.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Gazpacho de betteraves dorées
Brak ocen
Salade d'agrumes et de betteraves
Brak ocen
Longe de porc avec purée de pommes de terre et salade
Brak ocen
Pain blanc et toutons de Terre-Neuve (Frybread)
4 godz. 40 min
Petits pains mollets
2 godz. 15 min
Mélange d'épices champêtre
Brak ocen
Fond de champignons
1 godz. 35 min
Barres Nanaimo
3 godz. 5 min
Fèves au lard au sirop d'érable
31 godz. 5 min
Baguette Festive
3 godz. 45 min
Oeufs en coupelles à la vapeur
20 min
Beurre d'arachide
Brak ocen