Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 150 g de babeurre (voir Conseil)
- 600 g de crème à fouetter, 30-40% M.G.
- 700 g d'eau glacée
- Wartości odżywcze
- na 15 g
- Kalorie
- 478.5 kJ / 114.4 kcal
- Białko
- 1.2 g
- Węglowodany
- 1.6 g
- Tłuszcz
- 11.7 g
- Tłuszcz nasycony
- 7.3 g
- Błonnik
- 0 g
- Sód
- 43 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Muffins à la banane cuits à la vapeur
30min
Petits pains mollets
2h 15min
Sauce aux canneberges faible en glucides
20min
Tarte chocolat caramel
2h 15min
Mi-cuits vapeur chocolatés au coeur fondant (Métrique) (TM6, TM5)
2h 55min
Croustade à la mousse aux pommes et lait glacé au romarin (Matthew Kenney)
Brak ocen
Salade tex-mex au quinoa et au poulet
30min
Brioches du Carême
1 Std. 55 Min
Soupe aux pois
2h 10min
Salsa à la mexicaine
1h 25min
Muffins aux bleuets avec glaçage citronné
50min
Muffins aux dattes et à la cassonade
1h 15min