Urządzenia i Akcesoria
Vanilla sauce (crème anglaise)
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 15 min
4 portions
Składniki
-
egg yolks4
-
milk300 g
-
sugar50 g
-
vanilla pod½
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
6 g
Kalorie
706 kJ /
169 kcal
Tłuszcz
9 g
Błonnik
0 g
Węglowodany
16 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Mustard-dill sauce
2 godz. 15 min
Fruit Ice Cream
5 min
Sweet shortcrust pastry
1 godz. 50 min
Hollandaise sauce
15 min
Béchamel sauce
15 min
Risotto with Parmesan cheese
30 min
Fruit nectar
10 min
Berry mousse
4 godz. 50 min
Cheesecake (baked)
7 godz. 20 min
Potato and vegetable purée
45 min
Mayonnaise
5 min
Floating islands
40 min