Orange curry dressing
TM6 TM5 TM31

Orange curry dressing

4.7 (3 oceny)

Składniki

  • 200 g walnut oil or other nut oil
  • 1 - 2 oranges, preferably organic, zest and juice
  • 30 g shallots, cut in halves
  • 20 g hot mustard
  • ½ tsp curry powder
  • ½ tsp salt
  • 20 g fruit vinegar (e.g. apple, peach)

Wartości odżywcze
na 1 Complete recipe
Kalorie
7791 kJ / 1862 kcal
Białko
3 g
Węglowodany
15 g
Tłuszcz
201 g
Błonnik
1.4 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy