
Urządzenia i Akcesoria
Salmon tartare
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 10 min
6 portions
Składniki
-
pink peppercorns plus extra to garnish1 tsp
-
fresh dill leaves only, plus extra to garnish2 sprigs
-
salmon fillets, skinless, sushi quality cut in 3 pieces300 g
-
lemon juice, freshly squeezed40 g
-
olive oil2 tbsp
-
Worcestershire sauce½ tsp
-
salt½ tsp
-
ground black pepper1 pinch
-
watercress leaves or mixed salad100 g
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
134 kcal /
560 kJ
Białko
10 g
Tłuszcz
10 g
Węglowodany
1 g
Błonnik
0.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

The Basic Cookbook
174 Przepisy
Szwajcaria
Szwajcaria