Urządzenia i Akcesoria
Salmon tartare
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 10 min
6 portions
Składniki
-
pink peppercorns plus extra to garnish1 tsp
-
fresh dill leaves only, plus extra to garnish2 sprigs
-
salmon fillets, skinless, sushi quality cut in 3 pieces300 g
-
freshly squeezed lemon juice40 g
-
olive oil2 tbsp
-
Worcestershire sauce½ tsp
-
salt½ tsp
-
ground black pepper1 pinch
-
watercress leaves or mixed salad100 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
10 g
Kalorie
560 kJ /
134 kcal
Tłuszcz
10 g
Błonnik
0.5 g
Węglowodany
1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
The Basic Cookbook
174 Przepisy
Szwajcaria
Szwajcaria
Może spodoba Ci się również...
Avocado with egg and salmon tartare
45min
Gazpacho
1u. 15min
Orange curry dressing
10min
Whisked egg whites
5min
Pasta salad with trout and vegetables
45min
Mustard balsamic vinegar dressing
10min
Lemon sorbet
8u. 30min
Strawberry milkshake
5min
Salmon Tartare
25min
Spelt bread
1u. 45min
Guacamole
10min
Quick fruit sorbet
10min