Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 250 g de leche
- 3 huevos
- 100 g de azúcar
- 1 cdita extracto de vainilla natural
- 1 cdita de ralladura de limón
- 90 g de harina de trigo
- 1 pizca de sal
- 1 cda de mantequilla, derretida
- 450 g de frutos rojos variados, frescos (ver tip) (p. ej. fresas, zarzamoras, frambuesa, blueberry, etc.)
- 2 cdas de azúcar, para espolvorear
- 2 cdas de azúcar glass
- Wartości odżywcze
- na 1 porción
- Kalorie
- 615 kJ / 157 kcal
- Białko
- 4 g
- Węglowodany
- 26 g
- Tłuszcz
- 4 g
- Tłuszcz nasycony
- 2 g
- Błonnik
- 1 g
- Sód
- 85 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Pastel de tres leches con rompope
2h
Tarta de ricotta y frutos rojos
2h
Tarta de pera y almendra
25min
Rosca de manzana
50min
Bollos de camote
3 Std.
Tarta de crema pastelera y fresas
2h 15min
Pan de aceitunas TM6
4 Std.
Pastel de tres leches
2h
Scones con mantequilla de frambuesa
25min
Tarta de peras y almendra
1 Std. 20 Min
Pumpkin cheesecake
13h 25min
Panqué de zanahoria
1h