Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Pâte sucrée
- 45 g de azúcar refinada
- 175 g de harina de trigo
- 115 g de mantequilla sin sal, en cubos y fría
- 1 yema de huevo
- ¼ de sal fina
- harina de trigo, para trabajar
Ganache de chocolate blanco
- 250 g de chocolate blanco, en trozos
- 100 g de crema para batir (30-40% grasa)
- 15 g de mantequilla sin sal
Montaje
- 340 g de frambuesas frescas
- hojas de menta fresca, para decorar
- 2 cdas de azúcar glass, para espolvorear
- Wartości odżywcze
- na 1 porción
- Kalorie
- 1090 kJ / 260 kcal
- Białko
- 4 g
- Węglowodany
- 32 g
- Tłuszcz
- 18 g
- Błonnik
- 2 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Mezcla infalible
5min
Volcán de chocolate
20 min
Panqué cubierto con chocolate TM6
1h
Blintzes
1 godz. 30 min
Tarta mediterránea de higos
1 godz. 30 min
Barritas de avena y bayas
55 min
Tarta de crema pastelera y fresas
2h 15min
Ganache de chocolate
45 min
Pavlovas con frutos rojos
2h
Marquesa de chocolate
2h 40min
Tacitas de queso crema
30 min
NY Cheesecake
1h