Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Pâte sucrée
- 45 g de azúcar refinada
- 175 g de harina de trigo
- 115 g de mantequilla sin sal, en cubos y fría
- 1 yema de huevo
- ¼ de sal fina
- harina de trigo, para trabajar
Ganache de chocolate blanco
- 250 g de chocolate blanco, en trozos
- 100 g de crema para batir (30-40% grasa)
- 15 g de mantequilla sin sal
Montaje
- 340 g de frambuesas frescas
- hojas de menta fresca, para decorar
- 2 cdas de azúcar glass, para espolvorear
- Wartości odżywcze
- na 1 porción
- Kalorie
- 1090 kJ / 260 kcal
- Białko
- 4 g
- Węglowodany
- 32 g
- Tłuszcz
- 18 g
- Błonnik
- 2 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Ganache de chocolate
45 dk
Tarta de ricotta y frutos rojos
2h
Cheesecake de chocolate blanco
16小时
Tarta con crema de vainilla y salsa de caramelo TM6
3h
Masa sablé
10 Min
Glaseado de chocolate (ganache)
20 dk
Ganache de chocolate
35 dk
Tarta de limón amarillo
50 dk
Panqué cubierto con chocolate TM6
1sa
NY Cheesecake
1sa
Roles de canela con glaseado
2sa 30 dk
Festejo de zanahoria
2h 55 min