Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 2 - 3 ramitas de menta fresca, sólo las hojas
- 5 - 6 cáscaras de limón amarillo, sólo la parte amarilla
- 50 g de cebolla
- 30 g de aceite de oliva
- 300 g de arroz arborio
- 60 g vino blanco
- 750 g de agua
- 150 g de chícharos congelados
- 250 g de filete de bacalao, fresco, en trozos (3-4 cm)
- 1 cdita de sal fina, o al gusto
- 40 g de mantequilla sin sal, en trozos pequeños
- Wartości odżywcze
- na 1 porción
- Kalorie
- 2125 kJ / 507 kcal
- Białko
- 20 g
- Węglowodany
- 64 g
- Tłuszcz
- 17 g
- Tłuszcz nasycony
- 7 g
- Błonnik
- 4 g
- Sód
- 438 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Salsa de jitomate
40 Min
Crema de almendras y ajonjolí
10 Min
Salsa dulce de pera, jengibre y naranja
30 Min
Relleno para pavo
1 Std. 15 Min
Kasoundi de jitomate (salsa de jitomate y mostaza)
2 Std.
Mermelada de frutos rojos con chipotle
40 Min
Espirales de Fideuá vegetarianos
Pas d’évaluation
Trucha con crema bretona y chips de verduras Al vacío TM6
Pas d’évaluation
Bacalao al vapor con arroz, espinacas y salsa de limón
35 Min
Picaña rostizada con papas y cebollas cambray
2 Std. 30 Min
Minestrone
45 Min
Gelatina de vino rosado y frambuesas
12h 30min