Urządzenia i Akcesoria
卤肉饭配茶碗蒸及时蔬
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 50 min
4 人份
Składniki
-
广东菜心300 克
-
猪肉 选择梅花肉500 克
-
鸡蛋(约53-63克) 打散4 颗
-
水1500 克
-
盐¼ 茶匙
-
米350 克
-
洋葱 切块150 克
-
蒜头3 瓣
-
干香菇 提前泡发5 朵
-
猪油30 克
-
生抽30 克
-
老抽30 克
-
蚝油10 克
-
糖15 克
-
白胡椒粉1 小撮
-
五香粉¼ 茶匙
-
虾仁4 个
-
新鲜香菇 一切四1 朵
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Sód
1248.6 mg
Białko
35 g
Kalorie
4214.5 kJ /
1008.3 kcal
Tłuszcz
58.3 g
Błonnik
3.3 g
Tłuszcz nasycony
20.8 g
Węglowodany
87.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
美善品善厨
40 Przepisów
Chiny
Chiny