Urządzenia i Akcesoria
番茄蔬菜通心粉
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 45 min
4 人份
Składniki
-
洋葱 切小块100 克
-
蒜头3 瓣
-
油10 克
-
番茄 切小丁200 克
-
胡萝卜 切小丁50 克
-
新鲜月桂叶2 片
-
卷心菜 切小片200 克
-
水800 克
-
细圆通心粉100 克
-
盐1 汤匙
-
糖½ 茶匙
-
黑胡椒粉¼ 茶匙
-
帕玛森奶酪粉少许
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Białko
4.6 g
Kalorie
552 kJ /
132 kcal
Tłuszcz
0.8 g
Błonnik
2.6 g
Węglowodany
27.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
孩子也能当大厨
16 Przepisów
Chiny
Chiny