Urządzenia i Akcesoria
杨枝甘露
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz.
8 人份
Składniki
-
矿泉水 或凉白开300 克
-
小西米120 克
-
水 煮小西米用1500 克
-
糯米粉100 克
-
水85 克
-
水 煮小圆子用1000 克
-
牛奶600 克
-
椰浆600 克
-
芒果 去皮切块,多备一些装饰用600 克
-
糖80 克
-
葡萄柚 取果肉,取出白色部分,切小丁200 克
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Sód
43 mg
Białko
5.8 g
Kalorie
1649 kJ /
394.5 kcal
Tłuszcz
20.9 g
Błonnik
2.7 g
Tłuszcz nasycony
13.7 g
Węglowodany
50.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
美善品善厨
40 Przepisów
Chiny
Chiny