
Urządzenia i Akcesoria
Pasta mit Spitzkohl-Currysauce
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
4 Portionen
Składniki
-
Bandnudeln300 g
-
Wasser und mehr zum Nudelnkochen120 g
-
Salz und mehr zum Nudelnkochen1 TL
-
rote Paprika in Würfeln (5 mm)1
-
Spitzkohl in feinen Streifen500 g
-
Crème fraîche200 g
-
Curry1 geh. TL
-
Kreuzkümmel (Cumin), gemahlen1 geh. TL
-
Paprika rosenscharf½ TL
-
gelbe Thai-Currypaste½ TL
-
Pfeffer¼ TL
-
Speisestärke10 g
-
Frühlingszwiebeln in dünnen Ringen2
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 Portion
Kalorie
460 kcal /
1927 kJ
Białko
14 g
Tłuszcz
16 g
Węglowodany
61 g
Błonnik
7.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

THERMOMIX® Magazin 1/2021
43 Przepisy
Niemcy
Niemcy