Urządzenia i Akcesoria
Suppengemüse anbraten
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 25 min
400 Gramm
Składniki
-
Öl20 g
-
Zwiebeln in Spalten170 g
-
Möhren in Scheiben (1-2 cm)130 - 150 g
-
Staudensellerie in Scheiben (0,5-1 cm)70 - 90 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 100 Gramm
Sód
42 mg
Białko
1 g
Kalorie
324 kJ /
77 kcal
Tłuszcz
5 g
Błonnik
2 g
Tłuszcz nasycony
1 g
Węglowodany
8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Gemüse anbraten
13 Przepisów
Niemcy
Niemcy
Może spodoba Ci się również...
Rindfleischstreifen, Paprika und Zwiebeln anbraten
25 Min
Zwiebeln und Chili anbraten
20 Min
Paprika und Zwiebeln anbraten
25 Min
Gemischtes Gemüse anbraten
30 Min
Pilze anbraten (300 g)
25 Min
Möhrenstreifen anbraten (400 g)
20 Min
Möhrenstreifen anbraten (200 g)
15 Min
Rindfleischstreifen und Zwiebeln anbraten
15 Min
Pilze und Speckwürfel anbraten
20 Min
Zwiebeln und Speckwürfel anbraten
15 Min
Hähnchenfleischstreifen und Speckwürfel anbraten
15 Min
Rindfleischstreifen anbraten
15 Min