Kartoffelbrot (Glutenfrei)

Kartoffelbrot (Glutenfrei)

Brak ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 2 godz. 30 min
700 g

Składniki

  • Quinoa
    25 g
  • Wasser
    900 g
  • Kartoffeln in Stücken (3 cm)
    200 g
  • Milch
    150 g
  • Zitronensaft, frisch gepresst
    10 g
  • frische Hefe
    30 g
  • Zucker
    1 TL
  • natives Olivenöl zum Einölen
  • glutenfreie Brotmehl-Mischung
    450 g
  • Tapiokastärke
    50 g
  • Salz
    1 TL
  • schwarzer Sesam (opcjonalnie)
    1 EL

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 700 g

Sód 4974.4 mg
Białko 38.5 g
Kalorie 10316.5 kJ / 2465.7 kcal
Tłuszcz 28.8 g
Błonnik 28.1 g
Tłuszcz nasycony 6.5 g
Węglowodany 478.7 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...

Pokaż wszystkie