Urządzenia i Akcesoria
Kartoffelbrot (Glutenfrei)
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 2 godz. 30 min
700 g
Składniki
-
Quinoa25 g
-
Wasser900 g
-
Kartoffeln in Stücken (3 cm)200 g
-
Milch150 g
-
Zitronensaft, frisch gepresst10 g
-
frische Hefe30 g
-
Zucker1 TL
-
natives Olivenöl zum Einölen
-
glutenfreie Brotmehl-Mischung450 g
-
Tapiokastärke50 g
-
Salz1 TL
-
schwarzer Sesam (opcjonalnie)1 EL
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 700 g
Sód
4974.4 mg
Białko
38.5 g
Kalorie
10316.5 kJ /
2465.7 kcal
Tłuszcz
28.8 g
Błonnik
28.1 g
Tłuszcz nasycony
6.5 g
Węglowodany
478.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Glutenfreies Backen
19 Przepisów
Niemcy
Niemcy
Może spodoba Ci się również...
Amerikanische Bagels
2 godz.
Ciabatta
17 godz.
Mohnflesserl
14 godz. 30 min
Müsliweckerl
15 godz. 30 min
Dinkelbrot
1 godz. 30 min
Pitabrote
2 godz.
Schwarzbrot mit Sonnenblumenkernen
3 godz.
Laugen-Minis
2 godz. 15 min
Brioche
9 godz. 30 min
Möhren-Vollkorn-Brot mit Nüssen
24 godz.
Brioche zu Geflügelleber-Mousse
2 godz. 35 min
Waldstauden-Roggenbrot
23 godz. 30 min