Wersje kompatybilne
Galletas de parmesano con mousse de betabel y salmón ahumado
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Galleta de parmesano
- 60 g de queso parmesano en trozos
- 150 g de harina de trigo
- 75 g de mantequilla sin sal, fría y en trozos
- 2 pizcas de sal
- 50 g de agua
Bavarois de betabel
- 18 g de grenetina en polvo
- 100 g de agua
- 500 g de betabel cocido, en trozos (3 cm)
- 2 pizcas de pimienta de cayena molida
- 2 pizcas de sal, o al gusto
- 3 pizcas de pimienta negra molida, o al gusto
- 150 g de crema para batir (30-40% grasa), muy fría
- 200 g de salmón ahumado en rebanadas finas
- eneldo fresco para decorar
- aceite, el necesario para engrasar
- Wartości odżywcze
- na 1 porción
- Kalorie
- 1675 kJ / 400 kcal
- Białko
- 17 g
- Węglowodany
- 19 g
- Tłuszcz
- 29 g
- Tłuszcz nasycony
- 17 g
- Błonnik
- 2 g
- Sód
- 994 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Pan de caja blanco
2j
Dedos de pollo horneados
45 Min
Sopa de elote
35 Min
Mole Express
50 menit
Bruschetta de yogur y jitomate
40 min
Paté de hongos, queso y tomate
40 min
Pan en capas
2j 30 menit
Camote con salsa de vegetales y pasta gratinada
2j
Pavlovas con frutos rojos
2j
Pan de elote
1j
Mole Negro
2j
Mousse de chocolate
3h 20 min