Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 500 g água
- 200 - 300 g cogumelos Paris cortados em quartos
- Wartości odżywcze
- na 100 g
- Kalorie
- 76.7 kJ / 18.3 kcal
- Białko
- 2.6 g
- Węglowodany
- 2.8 g
- Tłuszcz
- 0.3 g
- Tłuszcz nasycony
- 0.1 g
- Błonnik
- 0.8 g
- Sód
- 10.8 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Saltear 200 g de cebola e alho
20min
Cozer 500 g de espinafres
20min
Cozer 400-500 g de cogumelos Paris
25min
Cozer 600-800 g de curgete
35 Min
Cozer 300 g de couve-flor
25min
Saltear 200 g de beringela
30min
Cozer 200-500 g de ervilhas
25min
Cozer 200-600 g de cenoura baby
35 Min
Cozer 200-500 g de curgete
25min
Cozer 250 g de brócolos
20min
Cozer 700-1000 g de batata ou batata-doce
55 Min
Cozer 5-6 filetes de peixe
25min