Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 500 g água
- 4 trutas frescas limpas (440 g cada aprox.)
- Wartości odżywcze
- na 1 dose
- Kalorie
- 2595.8 kJ / 620.4 kcal
- Białko
- 87.6 g
- Węglowodany
- 0 g
- Tłuszcz
- 27.3 g
- Tłuszcz nasycony
- 6.2 g
- Błonnik
- 0 g
- Sód
- 229.4 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Cozer 200-500 g de cenoura
35 dk
Cozer 400-800 g de couve
30 Min
Cozer 2 trutas
25 Min
Cozer 300 g de couve
20 Min
Cozer 500-800 g de alho-francês
35 dk
Cozer 200-300 g de feijão-verde
35 dk
Cozer 400-800 g de feijão-verde
40 dk
Cozer 250 g de brócolos
20 Min
Cozer 700-1000 g de batata ou batata-doce
55 Min
Cozer 200-600 g de batata ou batata-doce
40 dk
Cozer 700-1200 g de batata-nova
50 Min
Cozer 300-600 g de batata nova
40 dk