Wersje kompatybilne
Biscuți din pulpă de migdale cu rozmarin și parmezan
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 30 g parmezan, tăiat bucăți (2 cm)
- 180 - 200 g pulpă de migdale, rămasă de la prepararea laptelui de migdale de casă (vezi recomandări)
- 2 fire rozmarin, proaspăt, doar frunzele, tocate mărunt
- 2 lingurițe semințe de in, măcinate
- 1 linguriță bicarbonat de sodiu
- 1 linguriță praf de usturoi
- ½ linguriță sare de mare fină
- 2 linguri ulei de măsline
- 2 - 3 linguri apă
- Wartości odżywcze
- na 1 porție
- Kalorie
- 410 kJ / 99 kcal
- Białko
- 3.1 g
- Węglowodany
- 0.5 g
- Tłuszcz
- 9.2 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Lapte de migdale vegan
8 Std. 40 Min
Batoane cu migdale și curmale
2h 15 min
Batoane energizante cu fulgi de ovăz și banane
1h 10min
Budincă de ciocolată și chia
8h
Supă de dovleac plăcintar și nucă de cocos
30 min
Biscuiți cu semințe
30 min
Cheesecake raw de căpșune
7h 45min
Unt vegan
8h 5 min
Bomboane din carrot cake
40min
Lapte de migdale
10min
Salată de arpacaș
40min
Bomboane din negresă raw
30 min