Wersje kompatybilne
Biscuți din pulpă de migdale cu rozmarin și parmezan
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 30 g parmezan, tăiat bucăți (2 cm)
- 180 - 200 g pulpă de migdale, rămasă de la prepararea laptelui de migdale de casă (vezi recomandări)
- 2 fire rozmarin, proaspăt, doar frunzele, tocate mărunt
- 2 lingurițe semințe de in, măcinate
- 1 linguriță bicarbonat de sodiu
- 1 linguriță praf de usturoi
- ½ linguriță sare de mare fină
- 2 linguri ulei de măsline
- 2 - 3 linguri apă
- Wartości odżywcze
- na 1 porție
- Kalorie
- 410 kJ / 99 kcal
- Białko
- 3.1 g
- Węglowodany
- 0.5 g
- Tłuszcz
- 9.2 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Lapte de migdale vegan
8 Std. 40 Min
Bomboane din negresă raw
30min
Pâine de alac
1hod. 45min
Lapte de migdale
10 Min
Mei fiert
45min
Dip de anghinare și tofu
5 Min
Pesto de busuioc, avocado și semințe de cânepă
5 Min
Falafel rapid
30min
Sos cu inimi de anghinare și fasole
10 Min
Pastă de caju cu verdețuri
10 Min
Cremă de brânză din caju
10 Min
Salată de broccoli cu ardei gras roșu și semințe de pin
10 Min