Biscuți din pulpă de migdale cu rozmarin și parmezan

Biscuți din pulpă de migdale cu rozmarin și parmezan

5.0 1 rating
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 20 min
4 porții

Składniki

  • ulei de măsline
    20 g
  • apă
    30 g
  • parmezan tăiat bucăți (2 cm)
    30 g
  • pulpă de migdale rămasă de la prepararea laptelui de migdale de casă (vezi recomandări)
    180 - 200 g
  • praf de usturoi
    1 linguriță
  • sare de mare fină
    ½ linguriță
  • semințe de in, măcinate
    2 lingurițe
  • bicarbonat de sodiu
    1 linguriță
  • rozmarin, proaspăt doar frunzele, tocate mărunt
    2 fire

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 porție

Białko 3.1 g
Kalorie 410 kJ / 99 kcal
Tłuszcz 9.2 g
Węglowodany 0.5 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...