Urządzenia i Akcesoria
Latkes
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 35 min
16 pieces
Składniki
-
russet potatoes washed, cut into spears that fit in feeder tube28 oz
-
yellow onions cut into wedges8 oz
-
matzo meal3 oz
-
large eggs2
-
kosher salt to taste2 tsp
-
vegetable oil to fry
-
sour cream to serve
-
apple sauce to serve
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 piece
Sód
249.7 mg
Białko
2.7 g
Kalorie
317.8 kJ /
76 kcal
Tłuszcz
0.9 g
Błonnik
1.5 g
Tłuszcz nasycony
0.3 g
Węglowodany
14.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Steamed Salmon with Soy Ginger Sauce
30 min
Spicy Eggplant, Chickpeas and Chicken
30 min
Hummus
10 min
Bean and Broccoli Fritters with Mango Salad (Diabetes)
25 min
Vegan Burgers
Brak ocen
Parmesan Rind Marinara
1 godz. 15 min
Heirloom Tomato Gazpacho
1 godz. 10 min
Green Goddess Dressing (Bill Yosses)
20 min
Lemon Feta Dressing
5 min
Multi-Color Cauliflower with Béchamel (Bill Yosses)
2 godz.
Salsa Brava
10 min
Chimichurri Steak Pita Sandwich
40 min