Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 50 g di burro, a pezzi + q.b.
- 600 g di latte
- 250 g di farina tipo 00
- 4 uova
- 1 cucchiaino di sale + q.b.
- ½ mazzetto di aneto fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 300 g di formaggio fresco spalmabile
- 20 g di miele
-
2
cucchiaini di crema di rafano
lub 2 cucchiaini di senape in grani grossi - 200 g di salmone affumicato a fette
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1784 kJ / 428 kcal
- Białko
- 19 g
- Węglowodany
- 30 g
- Tłuszcz
- 26 g
- Tłuszcz nasycony
- 14 g
- Błonnik
- 1.2 g
- Sód
- 908 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Omelette, cotto e formaggio (senza uova)
20 min.
Bastoncini di pesce con salsa alla zucca
1h
Mini quiche con anatra confit
5h
Sfere di gambero panato al cocco con maionese wasabi (di Sebastiano Rovida)
45 min.
Bagel con salmone affumicato e rucola
2h
Crêpes salate ai frutti di mare (senza glutine)
1h
Tortilla di patate, pancetta e formaggio
50 min.
Blinis al curry con gamberi
1h
Fonduta di Parmigiano Reggiano
25 min.
Crêpes salate con verdure (senza lattosio) (Bimby Friend)
1h 20min
Crêpes (senza lattosio)
1h
Pizza con pesto di pistacchio, stracciatella e mortadella
4h