Crêpes al salmone e formaggio all'aneto
TM6 TM5

Crêpes al salmone e formaggio all'aneto

4.4 (18 ocen)

Składniki

  • 50 g di burro, a pezzi + q.b.
  • 600 g di latte
  • 250 g di farina tipo 00
  • 4 uova
  • 1 cucchiaino di sale + q.b.
  • ½ mazzetto di aneto fresco, le foglioline lavate ed asciugate
  • 300 g di formaggio fresco spalmabile
  • 20 g di miele
  • 2 cucchiaini di crema di rafano
    lub 2 cucchiaini di senape in grani grossi
  • 200 g di salmone affumicato a fette

Wartości odżywcze
na 1 porzione
Kalorie
1784 kJ / 428 kcal
Białko
19 g
Węglowodany
30 g
Tłuszcz
26 g
Tłuszcz nasycony
14 g
Błonnik
1.2 g
Sód
908 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy