Crêpes al salmone e formaggio all'aneto

Crêpes al salmone e formaggio all'aneto

4.5 20 ocen
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 55 min
8 porzioni

Składniki

  • di burro a pezzi + q.b.
    50 g
  • di latte
    600 g
  • di farina tipo 00
    250 g
  • uova
    4
  • di sale + q.b.
    1 cucchiaino
  • di aneto fresco, le foglioline lavate ed asciugate
    ½ mazzetto
  • di formaggio fresco spalmabile
    300 g
  • di miele
    20 g
  • di crema di rafano
    2 cucchiaini
    2 cucchiaini di senape in grani grossi
  • di salmone affumicato a fette
    200 g

Wartości odżywcze na 1 porzione

Kalorie 428 kcal / 1784 kJ
Białko 19 g
Tłuszcz 26 g
Węglowodany 30 g
Błonnik 1.2 g
Tłuszcz nasycony 14 g
Sód 908 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...