Urządzenia i Akcesoria
Panini alle noci e mandorle (TM6)
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 15 min
8 porzioni
Składniki
-
100 g di farina tipo 00
-
200 g di farina manitoba
-
160 - 180 g di acqua
-
25 g di lievito di birra fresco
-
1 cucchiaino raso di sale
-
50 g di gherigli di noci
-
40 g di mandorle tostate non salate
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porzione
Białko
20 g
Kalorie
1711 kJ /
409 kcal
Tłuszcz
14 g
Błonnik
5 g
Węglowodany
55 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Focaccine con rosmarino
2 godz. 30 min
Panini alle noci e curcuma
4 godz. 40 min
Cuore di pane intrecciato (senza lattosio)
4 godz.
Panini alle noci e mandorle (per 2 persone)
1 godz. 40 min
Alberello salato
2 godz. 10 min
Panini centrotavola
4 godz. 15 min
Panini integrali alle erbe (TM6)
45 min
Pane alla birra (TM6)
4 godz.
Bottoncini al latte semidolci (TM6)
45 min
Panini all'olio (TM6)
1 godz. 10 min
Focaccine all'origano
1 godz. 30 min
Pane bianco
3 godz.