黃瓜鑲肉

黃瓜鑲肉

4.0 2 rating
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
6 人份

Składniki

  • 大黃瓜 去皮,切段(約5公分)
    600 克
  • 豬絞肉
    300 克
  • 醬油
    1 大匙
  • ¼ 茶匙
  • ¼ 茶匙
  • 太白粉
    1 茶匙
  • 1 顆
  • 白胡椒粉
    ¼ 茶匙
  • 蟹肉棒 剝絲
    10 克
  • 新鮮甜豌豆
    10 顆
  • 500 克

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 人份

Białko 8.9 g
Kalorie 949 kJ / 226 kcal
Tłuszcz 18.84 g
Błonnik 1 g
Węglowodany 5.34 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...