Urządzenia i Akcesoria
奶油花枝燉飯
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 35 min
2 人份
Składniki
-
蒜頭15 克
-
洋蔥 切塊(約3公分)60 克
-
奶油30 克
-
高湯150 克
-
鮮奶油70 克
-
花枝 切塊200 克
-
毛豆60 克
-
義大利米 (如:Carnaroli, Arborio),烹煮時間約16-18分鐘100 克
-
軟質原味起士醬30 克
-
黑胡椒粗粒¼ 茶匙
-
帕瑪森起士粉 依個人口味調整5 克
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Sód
681.8 mg
Białko
25.4 g
Kalorie
2526 kJ /
604.3 kcal
Tłuszcz
31.1 g
Błonnik
4.3 g
Tłuszcz nasycony
359.9 g
Węglowodany
57.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
RISOTTO
10 Przepisów
Tajwan
Tajwan