Urządzenia i Akcesoria
素燴三鮮
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 30 min
4 人份
Składniki
-
油5 克
-
香油5 克
-
紅蘿蔔 切片50 克
-
水50 克
-
蠔油15 克
-
150 克 雪白菇, ,切塊杏鮑菇 切塊100 克
-
玉米筍 斜切段100 克
-
青花菜 切小朵200 克
-
鹽¼ 茶匙
-
白胡椒粉¼ 茶匙
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Białko
6.9 g
Kalorie
492 kJ /
117 kcal
Tłuszcz
5.5 g
Błonnik
6.6 g
Węglowodany
16.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
素食家常菜
9 Przepisów
Tajwan
Tajwan